Kruunupuisto tähtää kansainvälisille markkinoille ja vahvistaa ennestään hyviä fasiliteetteja

Tiedote 8.1.2018

Kruunupuisto haluaa panostaa terveysmatkailuun entistä vahvemmin. Terveysmatkailu on liiketoiminta-alue, joka sopii hyvin kuntoutusliiketoiminnan rinnalle.
Ainutlaatuinen luontoympäristö, Punkaharjun vetovoimaisuus ja Saimaan vesistö, sekä oman henkilökunnan vahva osaaminen antavat hyvän pohjan uudelle liiketoiminnalle. Suurin osa terveysmatkailu asiakkaista on tähän saakka tullut kotimaasta. Haluamme lähteä hakemaan asiakkaita määrätietoisesti myös maan rajojen ulkopuolelta.
Nyt on sopiva hetki tehdä merkittävä panostus uudelle liiketoiminnalle.

Olemme saaneet Ely-keskukselta myönteisen rahoituspäätöksen kaksivuotiselle kansainvälistymishankkeellemme. Tavoitteenamme on seuraavan kahden vuoden aikana rakentaa verkostot ja tuotteistaa kansainväliset palvelut Kruunupuiston uudelle liiketoiminnalle. Terveysmatkailijoiden osuus halutaan nostaa v.2022 mennessä 20 % kaikista asiakaista.

Uusiksi markkina-alueiksi olemme valinneet Venäjän, Aasian, Saksan ja Gulfin alueen. Näiltä alueilta meillä on ollut asiakkaita jo aikaisemminkin, mutta nyt työtä lähdetään tekemään määrätietoisemmin.

Vuosien 2007 – 2016 aikana Kruunupuisto on investoinut yhteensä n. 10 miljoonaa euroa toimintaympäristönsä kehittämiseen vaalien upeaa ja ainutlaatuisen arvokasta rakennusten kulttuurihistoriaa. Tätä toimintaa haluamme jatkaa, ja vahvistaa jo ennestään hyviä fasiliteetteja. Kylpylää uudistetaan tekniikan ja ympäristön suhteen. Kuntosali uudistuu ja myymälätiloja laajennetaan. Kauneus- ja hemmotteluhoidot keskitetään uuteen beauty centeriin.
Piha-alueita selkeytetään ja parannetaan, sekä aktiviteetteja vahvistetaan entisestään.

Matkailu elinkeino on kasvanut alueellamme voimakkaasti jo nyt, fasiliteettien vahvistaminen tukee entisestään kaikkia liiketoiminta-alueita. Uudet investoinnit tulevat palvelemaan myös alueemme muita matkailuyrityksiä ja alueemme asukkaita.

 

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Hannu Ronkainen puh.050 5594797
hotellinjohtaja Birgitta Ojasalo puh. 050 468 8421Tilaa uutiskirje