Ravitsemusneuvonta

Vaivaako vatsa? Rajoittaako vatsan turvotus syömistäsi? Ravitsemusterapeutin vastaanotolla saat vinkkejä vatsasi hyvinvointiin.

Huolettaako ruokavalion riittävyys? Iän myötä myös ravitsemukselliset tarpeet muuttuvat. Jos mietit, syötkö riittävän monipuolisesti ja tarpeidesi mukaan, tule ravitsemusterapeutin vastaanotolle tarkistuttamaan asia.

Kamppailetko kilojen kanssa? Oletko kyllästynyt jatkuviin dietteihin? Ravitsemusterapeutin kanssa voitte yhdessä laatia suunnitelman kohti tasapainoisempia ruokailutottumuksia.

Jos ravitsemus askarruttaa, kysy ravitsemusterapeuttimme palveluita myös muissa kuin ylälmainituissa tilanteissa (esim. sairauksien hoitoon liittyvissä tilanteissa).

 

HINNASTO

Yksilökäynti ravitsemusterapeutilla (ensikäynti) 92 €
Seurantakäynti ravitsemusterapeutilla 65 €

Luennot

Ravinnosta terveyttä ja hyvinvointia
Painonhallinnasta syömisen hallintaan
Arjen hyvät valinnat
Ikääntyvän hyvät ruokavalinnat

Luentojen hinnat alkaen 203 €

 

Ajat peruttava 1 vrk ennen, muuten peritään 75 % palvelun hinnasta ja 5 € toimistokuluja.
Peruuttamattomista ajoista veloitetaan koko palvelun hinta ja 5 € toimistokuluja.

 

Kysy lisää

Ravitsemusterapeutti
Katri Suhonen
040 6846 555
katri.suhonen@kruunupuisto.fi
Suhtaudun ruokaan ja ravitsemukseen positiivisella ja rennolla otteella. Valoisa elämänasenteeni tekee minusta helposti lähestyttävän. Ravitsemusneuvonnassa vahvuuksiani ovat asioiden käsittely arjen ja käytännön tasolla. Puoleeni voit kääntyä esimerkiksi ikääntymisen tai sairauksien tuomissa ravitsemushaasteissa tai halutessasi lisätä elämääsi kehomyönteisyyttä ja hyvää oloa ruoan avulla!


Tilaa uutiskirje