Liikuntaryhmät

KokoKehon Treeni

Tämä tunti soveltuu jokaiselle, joka haluaa haastaa kehonsa kokonaisvaltaiseen treenaamiseen. Tällä tunnilla hiki virtaa ja syke nousee, unohtamatta lihaskuntoharjoittelua sekä loppuvenyttelyjä. Oman kehon painon lisäksi treenin monipuolistamiseen käytetään erilaisia välineitä.

Kehonhuolto

Kehonhuoltotunti sopii jokaiselle ja sen tarkoituksena on nimensä mukaisesti huoltaa omaa kehoa sekä samalla myös mieltä. Tunti etenee pienen rauhallisen alkulämmittelyn jälkeen erilaisiin venyttelyihin sekä kehoa huoltaviin liikkeisiin.

 

Kahvakuula

Kahvakuulailu on monipuolista ja tehokasta harjoittelua. Tämä tunti sopii jokaiselle, joka haluaa saman tunnin aikana sekä nostaa sykettä että harjoittaa lihaskuntoa ja kehonhallintaa. Tunnin aikana ohjaajat antavat tekniikkavinkkejä jokaiselle, joten tunti sopii myös aloittelijalle.

Allasjumppa

Allasjumpan aikana saa tehokkaasti ja turvallisesti käyttää hyödykseen veden vastuksen. Tehokkaan treenin aikana käydään läpi koko keho kokonaisvaltaisesti, joko oman kehon avulla tai erilaisten välineiden tehostamana.