Islanninhevoset ovat saapuneet harjualueelle

Islanninhevoset tuovat mukavan lisän harjualueelle ensi kesänä, kun Aurinkolaukan Harjutalli kutsuu vaeltamaan Punkaharjun kansallismaisemaan!

Aurinkolaukan issikat nähtiin jo viime kesänä Kruunupuiston pihapiirissä ja nyt luvassa on paluu historiaan, kun issikat alkavat näkyä harjualueella päivittäin. Tätä on odotettu vauvasta vaariin! Hevosten läsnäolo tuo alueen palvelutarjontaan hienon lisämausteen niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoille.

Punkaharjulainen Vaellustalli Aurinkolaukka, Metsähallitus ja Kruunupuisto ovat sopineet hevostoiminnan aloittamisesta harjualueella. Aurinkolaukan Harjutalli tarjoaa islanninhevoselämyksiä harjulla ja puistometsässä kesäkuusta elokuuhun 2017.

Aurinkolaukan palveluihin kuuluvat mm. ratsastusretket harjulla ja puistometsässä, talutusratsastus, vaellukset sekä teemaratsastukset.

Harjutallin islanninhevoset laiduntavat kesän ajan Kruunupuiston Hoitokoti Finlandian pihapiirissä, jossa myös hoitokodin asukkailla on mahdollista päästä nauttimaan hevosten läsnäolosta. Issikoiden läsnäolo antaa merkittävän lisän asukkaiden kesäpäivien ulkoiluun ja tuo heille virkistystä arkeen, luvassa on myös ohjattuja hevosenhoitohetkiä. Aurinkolaukan Harjutallin henkilökunnalla on valmiudet toimia myös erityisryhmien kanssa.

Lisätietoja: Soile Lötjönen p. 050 5535640, aurinkolaukka@gmail.com

 

 Tilaa uutiskirje