Islanninhevoset ovat saapuneet Finlandian pihapiiriin

Islanninhevoset tuovat mukavan lisän harjualueelle tänä kesänä, kun Aurinkolaukan Harjutalli saapuu Punkaharjun kansallismaisemaan ja Hoitokoti Finlandian alueelle.

Aurinkolaukan issikat nähtiin jo viime kesänä Kruunupuiston pihapiirissä ja nyt luvassa on paluu historiaan, kun issikat alkavat näkyä harjualueella päivittäin. Hevosten läsnäolo tuo alueen palvelutarjontaan hienon lisämausteen niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoille.

Aurinkolaukan Harjutalli tarjoaa islanninhevoselämyksiä harjulla ja puistometsässä kesäkuusta elokuuhun 2017. Yhteistyössä punkaharjulaisen Vaellustalli Aurinkolaukan kanssa ovat Kruunupuisto ja Metsähallitus.

Harjutallin islanninhevoset laiduntavat kesän ajan Kruunupuiston Hoitokoti Finlandian pihapiirissä, jossa myös hoitokodin asukkailla on mahdollista päästä nauttimaan hevosten läsnäolosta. Issikoiden läsnäolo antaa merkittävän lisän asukkaiden kesäpäivien ulkoiluun ja tuo heille virkistystä arkeen, luvassa on myös ohjattuja hevosenhoitohetkiä. Aurinkolaukan Harjutallin henkilökunnalla on valmiudet toimia myös erityisryhmien kanssa.

Lisätietoja: Soile Lötjönen p. 050 5535640, aurinkolaukka@gmail.com

 

 

 

 

 Tilaa uutiskirje