Hyvinvointia Punkaharjulta!

Jokainen meistä arvostaa hyvää oloa, tasapainoa ja terveyttä elämässään – joskus kuitenkin tulee vastaan tilanteita, että tämä tasapaino horjuu esim. sairastumisen yhteydessä. Aina sairaudesta ei parannuta, vaan se saattaa jättää jälkensä toimintakykyyn; arki ja työ eivät suju kuten ennen. Tällöin kuntoutuksella voidaan tilannetta helpottaa ja löytää keinoja, miten selvitä elämässä eteenpäin.

Me kruunupuistolaiset tarjoamme monenlaista apua näiden erilaisten haasteiden ja kuntoutustarpeiden helpottamiseksi; Kruunupuistossa on toteutettu kuntoutus- ja hyvinvointipalveluja jo lähes 50 vuotta, joten kokemuksen puutteeseen tämä ei ainakaan kaadu… haluamme uudistua ja löytää uusia tapoja tavoittaa asiakkaitamme – siksi aloitamme blogisarjan, jossa kerromme erilaisista mahdollisuuksista ja niiden vaikutuksista esimerkiksi kehon ja mielen hyvinvointiin, palautumiseen ja liikuntaan. Kerromme, miten luonto auttaa meitä jaksamaan ja miten voimme toteuttaa elämäntapamuutokset tuloksellisesti.

Toivomme, että saat näistä asiantuntijoidemme kirjoitelmista itsellesi jotain uutta ajateltavaa; toki olet lämpimästi tervetullut myös paikan päälle keskustelemaan ja nauttimaan olostasi maailman yhdelle kauneimmalle paikalle, Punkaharjulle!

Hyvää syksyä ja mielenkiintoisia lukuhetkiä toivottaen:
Tiina Riikonen
kuntoutusjohtaja, Kruunupuisto

”Varmaa vain on, että olkoonpa ilta tahi aamu, kesäyö tai auringonpaiste, maassamme ei ole kauniimpaa huvipuistoa. Ja tämä sanoo Punkaharjusta paljon. Se tietää rikkaana olemista kaikkein rikkaitten joukossa.”
– Zachris Topelius –

Tilaa uutiskirje