Varaus- ja peruutusehdot

Nämä varaus- ja peruutusehdot ovat voimassa varatessasi huoneen joko suoraan vastaanotostamme tai verkkokaupastamme.

MAKSUTAVAT – Maksuvälineinä hyväksymme käteisen lisäksi suomalaiset pankkikortit ja yleisimmät kansainväliset luottokortit.

VAHVISTAMINEN – Varaus sitoo majoitusliikettä sekä asiakasta, kun se on vahvistettu suullisesti tai kirjallisesti.

CHECK-IN – Hotellihuoneet ovat asiakkaiden käytettävissä klo 14:00 alkaen saapumispäivänä. 

CHECK-OUT – Huone on luovutettava viimeistään klo 12:00 lähtöpäivänä, ellei muuta ole sovittu. Myöhäinen huoneen luovutus on mahdollista ostaa lisähintaan 35€.

PERUUTTAMINEN JA SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN – Huonevaraus voidaan peruuttaa kuluitta saapumista edeltävänä päivänä klo 18:00 mennessä. Tämän jälkeen peruutetuista ja peruuttamattomista varauksista hotellilla on oikeus veloittaa asiakkaalta ensimmäisen vuorokauden huonehinta. Huom! Kotisivujen kautta tehdyistä ja peruutetuista varauksista perimme 10€ toimistomaksun rahanpalautuksen yhteydessä.

HOTELLIHUONEET – Huonehintaan sisältyy aamiainen, kuntosalin ja kylpylän käyttö aukioloaikoina. Kaikki huoneet Kruunupuistossa ovat savuttomia. Huoneessa tupakoinnista veloitamme 150€ siivousmaksun. Asiakas vastaa itse omista matkatavaroista. Kruunupuisto ei vastaa hotelliin jääneestä omaisuudesta eikä pysäköintialueella olevan kulkuvälineen tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta. 

RYHMÄT – Ryhmävarauksen varaaja voi peruuttaa tekemänsä majoitusvarauksen ilman erityistä syytä seuraavasti:
a) ilman kuluja viimeistään 30 vuorokautta ennen varauksen alkua
b) jos varaus peruutetaan myöhemmin kuin 30 vuorokautta mutta viimeistään 14 vrk ennen varauksen alkua, on hotellilla oikeus periä ryhmävarauksen varaajalta 50 % majoitushinnasta.
c) jos varaus peruutetaan myöhemmin kuin 14 vrk ennen matkan alkua, on hotellilla oikeus periä ryhmävarauksen varaajalta varauksen koko hinta, mikäli huoneita ei saada myydyksi uudelleen.
Peruuttamattomat varaukset veloitetaan täydellä hinnalla.
Nimilista on toimitettava kahta viikkoa ennen tuloa, nimilista toimii laskutuksen perusteena.
Kesäkuukausille tehdyt aikaiset alustavat varaukset on vahvistettava kolme kuukautta ennen varauksen ajankohtaa.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.Tilaa uutiskirje