Virkistäytymistä Punkaharjun kauniissa harjumaisemissa

Talvinen luonto upeimmillaan

Nauti maisemista harjutiellä

1
2
3

Asiakas valitsee

Kruunupuistossa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus valita oma polkusi asiantuntevaan kuntoutukseen tai arjessa selviämiseen. Tutustu kuntoutukseen  ja monipuolisiin terveys- ja hyvinvointipalveluihimme harjualueen ainutlaatuisessa ympäristössä.

Hoitokoti Finlandia tarjoaa hoivaa ja huolenpitoa arkeen nostalgisissa ja viihtyisissä puitteissa.

Kehitämme moniammatillista osaamistamme jatkuvasti tutkimus- ja kehittämistoimintamme kautta, jotta pystymme entistä paremmin palvelemaan asiakkaitamme terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä elämän eri tilanteissa.

Kuntoutuksen edelläkävijä

Asiakkaan yksilölliset tarpeet ohjaavat kuntoutustoimintamme suunnittelua ja toteutusta. Kruunupuisto toteuttaa kuntoutusta yhteistyössä KELAN, Valtiokonttorin, vakuutus- ja työeläkeyhtiöiden sekä järjestöjen, Raha-automaattiyhdistyksen ja terveydenhuollon kanssa. Asiakas voi hakeutua kuntoutukseen myös omalla kustannuksellaan.

Lisätietoja kuntoutukseen hakemisesta sekä kuntoutuspalveluista ja -kursseista löydät oikealta valikosta. Kuntoremonttikurssit ovat Kelan ennaltaehkäisevää varhaiskuntoutusta ja lisätietoja niistä löydät sivujemme työhyvinvointiosiosta.

Kruunupuistolla on yli 40 vuoden kokemus kuntotuspalveluiden tuottamisesta ja yli 100 -vuoden kokemus terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä. Toteutamme kuntoutusta paitsi tuolla pitkällä kokemuksella ennenkaikkea suurella sydämellä. Kuntoutuspalveluidemme ohella tutustu moniammatiliseen osaamiseemme ja kuntoutustiloihimme.